Autoaanpassingen voor andersvaliden

Abeco te Harelbeke, regio Kortrijk in West-Vlaanderen is dé specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor andersvaliden.Kiezen voor Abeco is kiezen voor een professionele en betrouwbare partner. Vanaf de informatie tot en met de aflevering: bij ons vindt U een aanspreekpunt voor al uw inrichtingen en aanpassingen op het gebied van automotive. We werken nauw samen met autoconstructeurs, importeurs en overheid. Erkend door CARA, het Vlaams Agentschap en l'AWIPH.

Uw mobiliteit is onze uitdaging! Naast standaardoplossingen bieden wij ook kwalitatieve autoaanpassingen op maat van de gebruiker.

Een greep uit ons gamma: ombouw voertuigen, rolstoelliften, gasaanpassingen en remaanpassingen, draaizetels, bodemverlagingen, pedaalaanpassingen en andere functieaanpassingen, aangepaste minibusjes voor rolstoeltransport, rolstoelvergrendeling enz ...

Ons gemotiveerd en ervaren team stelt alles in het werk om uw mobiliteit te optimaliseren!

Wenst U meer info omtrent autoaanpassingen voor andersvaliden of vervoer voor andersvaliden? Neem dan alvast een kijkje op onze website en neem contact voor bijkomende informatie!

Van roelstollift tot draaizetels, wij bouwen uw voertuig om!

Auto aanpassingen, ombouwen van voertuigen voor andersvaliden en rolstoeltransport in West-Vlaanderen