Inrichting van uw bestelwagen of mobiele werkplaats in regio Kortrijk, West-Vlaanderen

ABECO INDUSTRIE te Harelbeke, Kortrijk is reeds meer dan 20 jaar de specialist in bedrijfswageninrichting op maat. Voor elk beroep, elk type voertuig en iedere branche richten wij uw bedrijfswagen in als mobiele werkplaats of rijdend magazijn. Volledig naar uw wens. Professionals kiezen voor de vakbekwaamheid van de Abeco-ploeg en de hoge kwaliteitsgraad van haar producten.

Maak kennis met ons unieke "BOTT"-inrichtingssysteem en ons opbergsysteem voor open laadbakken "LogicLine". Daarnaast hebben we nog tal van andere producten die uw bedrijfswagen compleet maken: bagagedragers, verlichting, ruitbescherming, ...

Abeco erzorgt uw bedrijfswageninrichting van A tot Z ! Kom langs in onze showroom of vraag vrijblijvend een bezoek aan met één van onze demonstratievoertuigen. Ook voor de ombouw van uw voertuig, rolstoeltransport, en autoaanpassingen. Wij zijn actief in regio West-Vlaanderen o.a. Harelbeke en Kortrijk.

Wilt u meer informatie over de inrichting van uw bestelwagen of mobiele werkplaats? Contacteer ons! Wij maken u bovendien graag een gratis offerte voor bedrijfswageninrichting!

Uw vakman voor het inrichten van uw mobiele werkplaats of bestelwagen

Uw partner voor de inrichting van een bestelwagen of een mobiele werkplaats